WAAROM kiES JE voor ccusa?

CCUSA is de absolute specialist op het gebied van summer camps en internationale werk avonturen. Je bent dus in de BESTE handen als je in het buitenland wilt werken en reizen.

We hebben voor ieder wat wils. Je kunt gaan werken op een summer camp in Amerika, Canada, of Rusland, waarbij je kinderen begeleid tijdens allerlei activiteiten op het gebied van sport, kunst, muziek en outdoor activiteiten. We bieden je zomerbanen bij Amerikaanse hotels, restaurants en pretparken. Dit zijn slechts een aantal van de vele mogelijkheden die CCUSA je te bieden heeft.

Sinds 1986, leveren wij met veel passie en toewijding de beste service als het gaat om summercamps en andere ‘Work & Travel’ avonturen. De afgelopen decennia hebben we honderdduizenden jonge mensen weten te plaatsen bij summercamps en andere werkgevers in Amerika en andere landen over de hele wereld.

CCUSA is een Amerikaanse organisatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd is in San Rafael, California. Het Nederlandse CCUSA kantoor is gevestigd in Den Haag. Wij hebben het netwerk, de kennis en de expertise om je te helpen bij jouw ultieme avontuur in het buitenland.

Als jij klaar bent voor jouw eigen avontuur in het buitenland, bekijk dan op deze website alle beschikbaare programma’s en kies er een die perfect bij je past. Wij helpen je met de rest!