CCUSA IS een OFFICIEEL AANGEWEZEN  J-1 Visum SPONSOR

CCUSA is marktleider op het gebied van ‘International Staffing’. Sinds 1986 bieden we jonge mensen vanuit de hele wereld mogelijkheden om te reizen, hun eigen cultuur te delen en te leren over andere culturen.

CCUSA is een door de US State Department aangewezen officiele J-1 Visum Sponsor. We werken nauw samen met de US Department of State om er voor te zorgen dat alle deelnemers een fantastische ervaring in Amerika hebben. Ook zorgen we er voor dat alle regels en procedures zoals die zijn opgesteld door de Department of State te allen tijde worden nageleefd.  Als jouw J-1 visum sponsor, kunnen we je verzekeren dat CCUSA je altijd de juiste en meest up-to-date informatie aanlevert (zoals we die ontvangen van de US Department of State).

Als deelnemer aan een CCUSA programma kun je altijd op ons rekenen. Wij begeleiden je van het begin tot het eind. Ook als je in Amerika bent zullen we regelmatig contact met je onderhouden om ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt en om eventuele vragen die je hebt, snel te kunnen beantwoorden. Een van de regels van het J1 visum is dat je gedurende je periode in Amerika deelneemt aan culturele activiteiten. CCUSA helpt je aan de juiste informatie en ziet er op toe dat iedereen deelneemt aan culturele activiteiten en zo voldoet aan de regels van het J-1 Visum Programma.