2018 Camp Fairs - 

ZORG DAT JE ER BIJ BENT!

Donderdag 11 januari komen de directors van 14 Amerikaanse en 2 Canadese summercamps samen in Den Haag om jou te ontmoeten! Samen hebben zij in totaal ruim 100 banen op camp beschikbaar en dat maakt de Camp Fair de perfecte gelegenheid om je plaatsing bij een camp te regelen. Dit is een evenement dat je niet wilt missen! Meld je dus snel aan bij CCUSA want zodra je aanmelding compleet is zullen we je uitnodigen voor de Camp Fair.

CCUSA CAMP FAIR – DEN HAAG 2018

Jouw kans om die dag direct geplaatst te worden bij een summercamp

Ieder jaar ontvangt CCUSA in Den Haag de directors van een aantal Amerikaanse top summercamps! De Camp Fair is de gelegenheid bij uitstek om de Camp Directors persoonlijk te ontmoeten en te solliciteren naar je droombaan bij een van deze fantastische summercamps. Wie weet loop jij die dag met een contract de deur uit.

Wil jij er bij zijn? Meld je dan voor 2 januari 2018 aan bij CCUSA. Als je na 2 januari nog niet bent aangemeld maar je wilt wel naar de Camp Fair komen, bel ons dan om je mogelijkheden te bespreken.

CCUSA Netherlands Camp Fair 2018:

  • DEN HAAG – Donderdag 11 januari 2018 -  13:00 – 17:00  

Locatie: New Babylon Meeting Center naast Den Haag Centraal

*Belangrijk – De CCUSA Camp Fair is geen informatie markt, maar een sollicitatiedag voor iedereen die staat ingeschreven voor het Camp Counselors USA programma – zomer 2018.

WAT GEBEURT ER OP DE CAMP FAIR  &  WAT NEEM JE MEE?

Tijdens de Camp Fair heb je de mogelijkheid om:

  • Deel te nemen aan een kort CCUSA sollicitatieinterview. (als je deze nog niet gehad hebt voorafgaand aan de Camp Fair.)
  • De directors van de verschillende summercamps te ontmoeten en een gesprek met hen aan te gaan. 
  • Een praatje te maken met onze CCUSA medewerkers die allemaal op camp hebben gewerkt en al je vragen kunnen beantwoorden.
  • Wellicht een contract te bemachtigen bij een van de camps.

Is je CCUSA aanmelding compleet en heb je de aanmeldingskosten betaald? Perfect. Neem het volgende mee naar de Camp Fair:

  • Print vanuit je Footprints account je aanmelding en neem deze mee om aan de Camp Directors te laten zien.
  • Een lach op je gezicht en een flinke dosis enthousiasme waarmee je indruk gaat maken op de camp directors. – Je hoeft niet in (mantel)pak te verschijnen. Het gaat immers om een baan op camp, niet om een baan in een 5 sterren hotel. Wel raden we je aan om er netjes en verzorgd uit te zien. 

KLIK HIER om een korte video te zien van al het leuks dat je te wachten staat tijdens de CCUSA Camp Fair.

Deze kans doet zich maar 1x per jaar voor!
Dit is de ultieme gelegenheid voor jou en je vrienden om die dag in Den Haag je droombaan te regelen!! De camps hebben veel verschillende vacatures:

  • Activity Counselors (land sports, water sports, arts & crafts, performing arts, outdoor adventure, music, science en nog veel meer!)
  • All Round/General Counselors
  • Support Staff (maintenance, kitchen, office, drivers, etc)

We adviseren je je aanmelding uiterlijk 2 januari 2018 compleet te maken zodat je goed voorbereid naar de Camp Fair kunt komen.