CCUSA EVENEMENTEN

VIND EEN EVENEMENT BIJ JOU IN DE BUURT

CCUSA verzorgt gedurende het jaar verschillende informatiebijeenkomsten zodat je de beste informatie krijgt over hoe het is om deel te nemen aan een CCUSA programma in het buitenland.

Zoek in de kalender hieronder naar bijeenkomsten die je interessant lijken. Klik vervolgens op de link van die bijeenkomst voor meer informatie.

INFORMATIEBIJEENKOMST

Kom naar een van onze interessante en gratis informatiebijeenkomsten waar wij je alles vertellen over het werken, wonen en reizen aan de andere kant van de oceaan. Deze sessies bieden je de mogelijkheid om:

  • persoonlijk met CCUSA medewerkers te spreken;
  • van oud-deelnemers te horen hoe zij hun reis hebben ervaren;
  • onze leuke video’s te zien die speciaal zijn gemaakt om je een beter beeld te geven van onze programma’s.

Tijdens deze informatiebijeenkomsten geven we een zo eerlijk en duidelijk mogelijk beeld van CCUSA en de programma’s die we aanbieden. We willen graag dat je een goed totaalbeeld krijgt van onze programma’s en de toewijding die er voor nodig is om deel te nemen. Vervolgens kun je een goede keuze maken voor een programma dat bij je past.

Naast de informatiebijeenkomsten organiseert CCUSA ook een Camp Fair en zijn we te vinden op beurzen en infomarkten bij opleidingen in het hele land. Om meer te weten te komen over de informatiebijeenkomsten van CCUSA of om te zien of we ook jouw opleiding bezoeken, kun je klikken op de link “Meer informatie”.