• CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img

RESORT

UITGEBREIDE INFORMATIE

Baan

We hebben een goede relatie ontwikkeld met verschillende resorts, wijnmakerijen, restaurants, adventure parks en hotels in heel Canada om er voor te zorgen dat we de beste banen voor je hebben. Je krijgt bij ons eerst de mogelijkheid om meer te weten te komen over onze werkgevers, hun locaties en de banen die zij aanbieden. Tijdens het aanmeldingsproces, mag je een Job Preference Form invullen waarmee je jouw voorkeuren kunt aangeven wat betreft de werkgever, locatie en baan. Ons Placement Team gaat hier mee aan de slag om de beste match voor jou te vinden. We garanderen een bruto inkomen van gemiddeld $300 tot $450 CAD of meer per week, voor 30 - 40 uur per week. Je zult ook geplande vrije dagen krijgen waardoor er ook genoeg tijd zal zijn om de omgeving te verkennen en de Canadese cultuur op te snuiven. Hieronder zie je een lijst van onze werkgevers.

Visum

CCUSA zal je helpen bij het aanvragen van je IEC’s Working Holiday Program. 

Reizen

Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van je reis naar je werkadres in Canada. Je werkgever zal je informeren over de aankomstlocatie, reisinformatie en data.

Verzekering

We vragen van je dat je een goede reisverzekering afsluit voor de gehele duur van je verblijf in Canada. De data van je Canadian Work Permit zullen precies moeten matchen met de data van je reisverzekering, op het moment dat je Canada binnenkomt. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van ons CCUSA Insurance Plan, zodat je goed verzekerd bent wanneer je in Canada reist en werkt. De kosten voor deze verzekering hangen af van de lengte van je verblijf en het soort dekking dat je kiest. Bespreek dit met je lokale CCUSA kantoor. 

Assistentie na Aankomst

CCUSA helpt je bij het regelen van je accommodatie in de stad van aankomst, en geeft je duidelijke instructies voor het aanvragen van je 'Social Insurance Number' en het openen van je Canadese bankrekening. Vervolgens ontvang je duidelijke informatie van ons over je doorreis naar je eindbestemming.

Huisvesting

Je werkgever of Work Adventures Canada zal je helpen bij het vinden van huisvesting voor de periode van je contract. Ook komt het veel voor dat werkgevers zelf accommodaties beschikbaar hebben voor hun personeel, tegen een vergoeding.

Support

CCUSA helpt je en staat aan je zijde gedurende het hele traject. Je krijgt toegang tot onze WAC private Facebook group, zodat je in contact kunt blijven met andere WAC deelnemers uit de hele wereld en in Canada. Je krijgt toegang tot onze exclusieve tips over: sollicitatiegesprekken, zoeken naar banen, en het maken van een goed CV, waarmee we jou dat concurrentievoordeel geven dat je nodig hebt om de baan te krijgen die je wil. Ook krijg je van ons een telefoonnummer dat je kunt bellen voor support, 24/7, voor noodgevallen of gewone vragen. Je zult je nooit alleen voelen!

PROGRAMMAKOSTEN EN SALARIS

Je Bruto inkomen per week is gemiddeld $300 to $450 CAD (vóór aftrek van belastingen). Je krijgt ook ingeplande vrije dagen waardoor je genoeg tijd zult hebben voor sightseeing.

In de tabel hieronder zie je de kosten voor het Work Adventures Canada/Resort programma. Bij het bepalen van je benodigde budget dien je ook met de volgende kosten rekening te houden:  Verklaring Omtrent Gedrag (criminal background check), Verzekering, Vliegreis, en je dient aan te kunnen tonen dat je voldoende geld hebt voor je levensonderhoud in Canada.

Programmakosten
Aanmeldingskosten €125 EUR
Acceptatiekosten €545 EUR
Bijkomende kosten
IEC Participation Fee $156 CAD
Work Permit Holder Fee $100 CAD
Biometrics $85 CAD

TOELATINGSVOORWAARDEN

Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet en je bent klaar voor het grote avontuur meld je dan vandaag nog aan voor Work Adventures Canada!

AANMELDEN

Het aanmeldingsproces

 1. Volg de link om je aan te melden Aanmelden
 2. Vul alles in, lever de documenten aan en betaal de aanmeldingskosten. Vergeet niet de Program Agreement goed te lezen en te ondertekenen.
 3. Vervolgens nemen we binnen een week contact met je op om een interview met je in te plannen.

We kunnen het hele jaar door aanmeldingen aannemen. Zorg ervoor dat je je in ieder geval 12 – 16 weken voor de startdatum die je in gedachte hebt aanmeldt.

WERKGEVERS

We hebben het geluk te kunnen samenwerken met een groep fantastische werkgevers verspreid over Canada die vertrouwen hebben in ons internationaal personeel en jullie graag verwelkomen. Beschikbaarheid van banen hangt af van het seizoen en de grootte van de werkgever. We raden je daarom aan je vroeg aan te melden voor Work Adventures Canada zodat je de baan kunt krijgen die je graag wil. Hieronder vind je meer informatie over de werkgevers waar we me werken.