• CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img
 • CN img

CONSTRUCTION

UITGEBREIDE INFORMATIE

Baan

We hebben een goede relatie ontwikkeld met verschillende bouwbedrijven verspreid over Canada, zodat jij de ideale baan kan vinden. We bieden je de mogelijkheid om meer over deze werkgevers te weten te komen, en over hun locatie en de banen die zij aanbieden. Tijdens het aanmeldingsproces mag je een Job Preference Form invullen waarop je jouw voorkeuren aangeeft wat betreft de werkgevers, banen en locaties. Daarmee help je ons placement team de beste match voor jou te vinden. We garanderen een bruto inkomen van gemiddeld $300 tot $600 CAD of meer per week, voor 30 - 40 uur per week. Je zult ook geplande vrije dagen krijgen waardoor er ook genoeg tijd zal zijn om de omgeving te verkennen en de Canadese cultuur op te snuiven. Hieronder zie je een lijst van onze werkgevers.

Visum

CCUSA’s immigratie advocaat voor Canada zal je helpen bij het aanvragen van het visum waarmee je in Canada mag werken. Het proces voor de visumaanvraag zal afhangen van de baan en de locatie van het bedrijf waar je gaat werken. We zullen je hier stap voor stap bij begeleiden.  

Reizen

Je dient zelf je vliegreis te boeken. Uiteraard kunnen wij je, waar nodig, helpen bij het maken van je reisplannen en het vinden van een geschikt ticket.

Reisverzekering

Je bent verplicht een uitgebreide reisverzekering te regelen voor in ieder geval 3 maanden. Het zou kunnen dat je werkgever na die 3 maanden zal zorgdragen voor je verzekering. Maar als dat niet zo is dien je zelf je verzekering te verlengen. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van ons CCUSA Insurance Plan, zodat je goed verzekerd bent wanneer je in Canada reist en werkt. De kosten voor deze verzekering hangen af van de lengte van je verblijf en het soort dekking dat je kiest. Bespreek dit met je lokale CCUSA kantoor. 

Assistentie na Aankomst

Na aankomst in Canada zorgen wij voor 2 nachten accommodatie in de stad van aankomst. Dit geeft je de kans te wennen aan de nieuwe tijdzone, de omgeving te bekijken, en je werk documenten te verzamelen. CCUSA zal je uitgebreid informeren over hoe je je ‘Social Insurance Number’ moet aanvragen en hoe je een Canadese bankrekening opent. Vervolgens ontvang je duidelijke informatie van ons over je doorreis naar je eindbestemming.

Huisvesting

Je werkgever of Work Adventures Canada (WAC) zal je helpen bij het vinden van huisvesting voor de periode van je contract. Werkgevers die vaker personeel aannemen met een Temporary Work Permit, hebben vaak zelf accommodaties voor hun personeel, tegen een vergoeding.

Support

CCUSA helpt je en staat aan je zijde gedurende het hele traject. Je krijgt toegang tot onze WAC private Facebook group, zodat je in contact kunt blijven met andere WAC deelnemers uit de hele wereld en in Canada. Je krijgt toegang tot onze exclusieve tips over: sollicitatiegesprekken, zoeken naar banen, en het maken van een goed CV, waarmee we jou dat concurrentievoordeel geven dat je nodig hebt om de baan te krijgen die je wil. Ook krijg je van ons een telefoonnummer dat je kunt bellen voor support, 24/7, voor noodgevallen of gewone vragen. Je zult je nooit alleen voelen!

PROGRAMMAKOSTEN EN SALARIS

Je Bruto inkomen per week is gemiddeld $300 to $600 CAD (vóór aftrek van belastingen). Je krijgt ook ingeplande vrije dagen waardoor je genoeg tijd zult hebben voor sightseeing.

In de tabel hieronder zie je de kosten voor het Work Adventures Canada/Construction programma.      Bij het bepalen van je benodigde budget dien je ook met de volgende kosten rekening te houden:  Verklaring Omtrent Gedrag (criminal background check), Verzekering, Vliegreis, en je dient aan te kunnen tonen dat je voldoende geld hebt voor je levensonderhoud in Canada.

Programmakosten
Aanmeldingskosten €125 EUR
Acceptatiekosten €655 EUR
Bijkomende kosten
Work Permit Holder Fee $155 CAD
Biometrics $85 CAD

TOELATINGSVOORWAARDEN

 • Je bent minimaal 18 jaar oud.
 • Je bent minimaal 4-6 maanden beschikbaar.
 • Je hebt al wat werkervaring (betaald werk) 
 • Je voldoet aan de visum/paspoort eisen voor een Canadian Work Permit

Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet en je bent klaar voor het grote avontuur meld je dan vandaag nog aan voor Work Adventures Canada!

AANMELDEN

Het aanmeldingsproces

 1. Volg de link om je aan te melden Aanmelden
 2. Vul alles in, lever de documenten aan en betaal de aanmeldingskosten. Vergeet niet de Program Agreement goed te lezen en te ondertekenen.
 3. Vervolgens nemen we binnen een week contact met je op om een interview met je in te plannen.

Aanmeldingen zijn welkom tussen juni en december.

WERKGEVERS

We hebben het geluk te kunnen samenwerken met een groep fantastische werkgevers verspreid over Canada die vertrouwen hebben in ons internationaal personeel en jullie graag verwelkomen. Beschikbaarheid van banen hangt af van het seizoen en de grootte van de werkgever. We raden je daarom aan je vroeg aan te melden voor Work Adventures Canada zodat je de baan kunt krijgen die je graag wil. Hieronder vind je meer informatie over de werkgevers waar we me werken.