MEDIA INFO

Wilt u graag een artikel schrijven of iemand interviewen over CCUSA of over één van onze spectaculaire programma’s? Dan is onze Media Afdeling er voor u om u hierbij van dienst te zijn. Met een wereldwijde basis van 50 kantoren en 300,000 oud-deelnemers en nieuwe deelnemers weten wij zeker dat we u vele geweldige verhalen te bieden hebben.

Neemt u voor assistentie gerust contact op met onze Global Media Department.

Zodra we uw email hebben ontvangen, zal de media vertegenwoordiger van het betreffende CCUSA kantoor zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wij kunnen u van dienst door interviews te regelen met:

  • Een voormalig deelnemer aan één van onze programma’s zodat u uit eerste hand kunt vernemen hoe het is om in het buitenland te werken.*
  • Iemand die zich voorbereid op vertrek naar het buitenland voor een work & travel avontuur.*
  • Een CCUSA office manager die uw lezers/luisteraars alles kan vertellen over CCUSA en onze programma’s.
  • Mogelijk één van onze werkgevers zodat u erachter kan komen waarom zij via CCUSA international personeel aannemen.*

*CCUSA zal deelnemers en/of werkgevers altijd eerst om toestemming vragen, voordat we persoonlijke gegevens of bedrijfsgegeven vrijgeven aan de media (als vermeld in ons CCUSA privacy beleid).

CCUSA IN DE MEDIA. SUGGESTIES VOOR ONDERWERPEN

Summercamps in amerika

Waarom zijn Amerikaanse summercamps zo populair bij zowel kinderen als camp counselors?

‘Bridging the gap’

Waarom schoolverlaters vandaag de dag soms een jaar wachten met studeren om tijdens een zogenaamd Gap Year belangrijke waardevolle levenslessen te leren.

‘Climbing mountains, crossing rivers’

Hoe de jeugd van nu een brug slaat tussen verschillende culturen en maatschappijen en hoe door globalisering internationale vriendschappen ontstaan.

Iets om over naar huis te schrijven!

Een werkvakantie in het buitenland is meer dan alleen de toeristische trekpleisters bezoeken en leuke kiekjes maken. Als toerist zou je soms het liefst helemaal in de cultuur kruipen van het land dat je bezoekt. Dit is de perfecte kans om dat ook daadwerkelijk te doen.

Foto’s of videobeelden nodig?

Voor media gerelateerde verhalen hebben we een grote selectie foto’s en video’s beschikbaar die u kunt gebruiken. (Lees alstublieft voor gebruik onze algemene voorwaarden)

We hopen u met deze service van dienst te zijn. We bedanken u voor uw positieve verhalen over CCUSA en voor uw hulp bij het verkleinen van de wereld door middel van Cultural Exchange programma’s zoals die van CCUSA.

Dank u wel,
CCUSA - Global Media Department

how to